fbpx

Yritysmyynti

Yritysliput

Yritysliput ovat loistava mahdollisuus tarjota työntekijöille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille piristystä arkeen. Yrityslipulla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa. Yrityslippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin.
Yritysliput ovat voimassa 12 kk.

Yrityslippu vaihdetaan kassalla haluamanne esityksen lippuun.
Minimi tilausmäärä yrityslippuja on 20 kpl.
Yrityslippujen hinnat ovat:
Kappalemäärä: Lippuhinta:
20 – 49 kpl 9,00 € (sis. alv)
50 – 299 kpl 8,90 € (sis.alv)
300 kpl -> 8,20 € (sis.alv)

Tilausnäytökset

Yrityksesi tarpeisiin rakennettu oma elokuvanäytös on varma tapa saada haluamasi ihmiset paikalle. Elokuvaksi voit valita minkä tahansa ensi-illan saaneen elokuvan ja useista elokuvista on mahdollista saada myös ennakkonäytös jo ennen ensi-iltaa.

Vuodessa ensi-illan saa yli 200 elokuvaa, joten jokaiselle varmasti löytyy juuri oikea elokuva ja me autamme sinua löytämään sen!

Erotu muista ja tarjoa unohtumaton elokuvaelämys tilaamalla
yksityisnäytös haluamastanne elokuvasta!

Elokuvanäytöksen alussa tai lopussa on mahdollista pitää tervetulo-
tai esittelytilaisuus. Tarvittava tekniikka on saatavilla elokuva-
teatterista.

Myös perinteiset leffaeväät saatte tilattua kätevästi ennakkoon. Kauttamme saatte myös monipuoliset catering palvelut teatterille!

Näytöksen hinta määräytyy esitettävän elokuvan, ajankohdan ja henkilömäärän mukaan.

 

Vuokraa elokuvateatteritiloja

ELOKUVATEATTERISALIN PENKEILLÄ JAKSAA ISTUA
PIDEMMÄNKIN SEMINAARIN ALUSTA LOPPUUN

Elokuvateattereiden tilat soveltuvat erinomaisesti kokous- tai seminaarikäyttöön.
Teattereissa itsessään on loistava akustiikka ja salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti.

Mieleenjäävä ja rentouttava tapa päättää tai aloittaa päivä on elokuvaesityksen
yhdistäminen tilaisuuteen. Osallistujille voidaan joko järjestää oma näytös tai
he voivat tulla elokuvateatterin normaaliin näytökseen.

Elokuvateatterikeskus Kino Piispanristillä  monipuoliset tilat erinomaisella sijainnilla Turun ja Kaarinan rajalla

Kino Piispanristin salit ovat päiväsaikaan erinomaisia kokous- ja kongressitiloja. Salien huippuluokan akustiikka ja äänieristys takaavat toimivan ja häiriöttömän tilaisuuden sujumisen.

Kino Piispanristin kaksi erikokoista salia tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia. Kinon aulatilat mahdollistavat myös noutopöytätyyppisten tarjoilujen järjestämisen tilaisuuksien yhteydessä.

Kinossa on käytössä videotykki, mikrofonit, internet-yhteys, tietokone ja fläppitaulu.

Tilaukset ja varaukset:

Henry Erkkilä
henry(a)cinemahouse.fi
0505677587

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien

Meistä

Kino Piispanristi on 100% suomalainen ja yrittäjävetoinen elokuvateatteri Kaarinan Piispanristillä. Toimintaa pyörittävät yrittäjät Henry ja Antti yrityksensä Cinemahouse OY:n kautta.

Cinemahouse Oy on saanut alkunsa vuonna 2015. Henryllä on pitkät juuret elokuva-alalla, sillä hänen perheensä on omistanut kiertävän elokuvayrityksen, jonka toimintaa Henry on koko ikänsä seurannut. Lopulta Henry lähti pyörittämään perheyritystä yksin, kunnes vuonna 2015 Antti tuli mukaan kuvioihin ja näin Cinemahouse Oy sai alkunsa. Ensi alkuun yritys kiersi ympäri Suomea, mutta idea omasta elokuvateatterista oli käynyt mielessä useaan otteeseen.

Vuonna 2016 Henry ja Antti löysivät sopivat tilat omalle elokuvateatterille Piispanristiltä. Vuonna 2017 Piispanristin Kino avasi ovensa, ja samaisena vuonna pojat löysivät lupaavat Kino Dianan tilat. Jo seuraavana vuonna kyseinen teatteri avattiin. Myös Kino Laitila on Cinemahouse Oy:n omistuksessa.

Cinemahouse Oy on kasvava kotimainen yritys, joka panostaa asiakaspalveluun ja toimii ihmisten lähellä. Yritys on mukautuvainen ja yrityksen omistajat ovat maanläheisiä ja tekevät työtään intohimosta. Cinemahouse Oy:n teatterit on otettu hyvin vastaan ja katsojamäärät kasvavat koko ajan.