fbpx

Yritysliput

Yritysliput

Meiltä saat yrityksellesi liput näytökseen kuin näytökseen. Liput käyvät kaikkiin Kinon toimipisteisiin.

 

Lue lisää

Oma näytös

Oma elokuvanäytös

Mielessä virkistäytymispäivä tai kenties ennakkonäytös? Vuokraamme tiloja muun muassa tällaisia yksityistilaisuuksia varten.

Lue lisää

 

Kokoukset, seminaarit

Kokoukset, seminaarit

Tarjoamme yrityksellenne loistavat tilat kokouksiin ja seminaareihin. Käytössänne ovat huipputeknologian AV-laitteet.

Lue lisää

Kokoustarjoilut

Kokoustarjoilut

Meiltä saat tarjoilut niin seminaareihin kuin kokouksiin tai koulutuksiin. Vaihtoehtoja on aina pienistä tarjoilukokonaisuuksista lounaspaketteihin.

Lue lisää
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien

Yritysleffalipuilla erotut joukosta!

 

Yritysleffaliput ovat loistava mahdollisuus tarjota työntekijöille, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille piristystä arkeen. Yrityslipuilla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa. Yrityslippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin.

Yritysliput ovat voimassa 12kk. Yrityslippu vaihdetaan kassalla haluamanne esityksen lippuun. Minimitilausmäärä yrityslipuille on 20kpl. Liput saat myös omalla logolla sekä tervehdykselläsi painettuna. Tällöin minimitilausmäärä on 100 lippua.

Yrityslippujen hinnat kappaleittain (sis. arvonlisäveron)

20 - 49kpl          9,00€

50 - 299kpl        8,90€

300kpl -->         8,20€

Tilaa yritysleffalippuja oheisella lomakkeella tai sähköpostitse: henry@cinemahouse.fi

[contact-form-7 id="6" title="Contact form 1"]

Koe ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä Kino Piispanristin elokuvanäytöksellä!

 

Kino Piispanristi vuokraa elokuvasaleja myös yksityistilaisuuksia varten. Tämä on loistava idea esimerkiksi firman virkistäytymispäivää ajatellen. Tarjonnastamme löytyy kaksi erikokoista salia, jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia.

Kinossa on mahdollisuus nähdä joko ohjelmistossa pyörivä elokuva tai nähdä ennakkonäytöksenä ensi-iltaan tuleva elokuva. Erotu siis muista ja tarjoa unohtumaton elokuvaelämys tilaamalla yksityisnäytös haluamastanne elokuvasta!

Ja mitä olisikaan leffaelämys ilman leffaeväitä? Leffaeväät saatte tilattua kätevästi ennakkoon. Herkkucombojen hinnat näet alla.

 

LEFFAEVÄÄT

(Voimassa ennakkoon tilattuna koko ryhmälle.)

1. Herkkucombo 1: Popcorn / snacks (1,4L) + juoma (0,5L)            4,5€

2. Herkkucombo 2: Popcorn / snacks (2,9L) + juoma (0,5L)            6,5€

Hinnat alv 0%

 

Elokuvateatterisalin penkillä jaksaa istua pidemmänkin seminaarin alusta loppuun asti!

 

Kino Piispanristin salit ovat  erinomaisia kongressi- ja kokoustiloja. Tarjonnastamme löytyy kaksi erikokoista salia, jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. Salissa 1 on 94 istumapaikkaa ja salissa 2 on 64 istumapaikkaa. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia.

Salien huippuluokan akustiikka ja äänieristys takaavat toimivan ja häiriöttömän tilaisuuden sujumisen. Salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti.

Pitkän seminaaripäivän kruunaa elokuvanäytös

Kaipaatko leffaelämystä seminaarin lisäksi? Mieleenpainuva ja rentouttava tapa päättää tai aloittaa päivä on leffaesityksen yhdistäminen tilaisuuteen. Osallistujille voidaan joko järjestää oma näytös tai he voivat tulla elokuvateatterin normaaliin näytökseen. Elokuvanäytöksen alussa tai lopussa on mahdollista pitää tervetulo- tai esittelytilaisuus. Tarvittava tekniikka on saatavilla elokuvateatterista. Myös perinteiset leffaeväät saatte tilattua kätevästi ennakkoon.

Tilavuokrien hinnat

Hintoihin sisältyy: Videotykki, mikrofonit, internet-yhteys, tietokone, fläppitaulu sekä vesipullo kaikille osallistujille. Mahdollisista lisätunneista kustannamme erikseen.

              

          SALI 1             hinnat alkaen  240€                         

          SALI 2            hinnat alkaen  220€                      

 Pyydä tarjous ilta/viikonlopputapahtumasta

Tarjoiluja kokouksen tai seminaarin yhteyteen? Kyllä onnistuu!

Meiltä saat tarjoilut aina catering palveluista lounaspaketteihin asti. Voit valita itsellesi mieluisan kokouspaketin Yritysmyynti-sivujen osiosta "Kokoustarjoilut".

Lisäarvoa kokouksiin, seminaareihin ja koulutukseen tarjoiluilla!

 

Hinnat ovat voimassa ainoastaan kokouksissa, seminaareissa ja koulutuksissa,  ennakkoon tilattuna koko ryhmälle. Mahdollisista ruoka-aineallergioista tulee ilmoittaa erikseen. Hinnat eivät sisällä ALV:ia. Kino Piispanristi pidättää oikeudet muutoksiin.

KOKOUSPAKETIT

Kokouspaketti 1: Kahvi tai tee + sämpylä                                                                                                              7,40e / hlö

Kokouspaketti 2: Kahvi tai tee + pulla                                                                                                                   6,20e / hlö

Kokouspaketti puolipäivä: Kahvi/tee + pulla + sämpylä (sis. 2 kattausta)                                                           13e / hlö

Kokouspaketti koko päivä: Kahvi/tee + pulla + sämpylä + runsas salaattilounas (sis. 3 kattausta)                     30e / hlö

LEFFAEVÄÄT

Herkkucombo 1: Popcorn / snacks (1,4L) + juoma (0,5L)           4,50€

Herkkucombo 2: Popcorn / snacks (2,9L) + juoma (0,5L)          6,50€

Meistä

Kino Piispanristi on 100% suomalainen ja yrittäjävetoinen elokuvateatteri Kaarinan Piispanristillä. Toimintaa pyörittävät yrittäjät Henry ja Antti yrityksensä Cinemahouse OY:n kautta.

Cinemahouse Oy on saanut alkunsa vuonna 2015. Henryllä on pitkät juuret elokuva-alalla, sillä hänen perheensä on omistanut kiertävän elokuvayrityksen, jonka toimintaa Henry on koko ikänsä seurannut. Lopulta Henry lähti pyörittämään perheyritystä yksin, kunnes vuonna 2015 Antti tuli mukaan kuvioihin ja näin Cinemahouse Oy sai alkunsa. Ensi alkuun yritys kiersi ympäri Suomea, mutta idea omasta elokuvateatterista oli käynyt mielessä useaan otteeseen.

Vuonna 2016 Henry ja Antti löysivät sopivat tilat omalle elokuvateatterille Piispanristiltä. Vuonna 2017 Piispanristin Kino avasi ovensa, ja samaisena vuonna pojat löysivät lupaavat Kino Dianan tilat. Jo seuraavana vuonna kyseinen teatteri avattiin. Myös Kino Laitila on Cinemahouse Oy:n omistuksessa.

Cinemahouse Oy on kasvava kotimainen yritys, joka panostaa asiakaspalveluun ja toimii ihmisten lähellä. Yritys on mukautuvainen ja yrityksen omistajat ovat maanläheisiä ja tekevät työtään intohimosta. Cinemahouse Oy:n teatterit on otettu hyvin vastaan ja katsojamäärät kasvavat koko ajan.