fbpx

Yritysliput

Yritysliput

Meiltä saat yrityksellesi liput näytökseen kuin näytökseen. Liput käyvät kaikkiin Kinon toimipisteisiin.

 

Lue lisää

Oma elokuvanäytös

Oma elokuvanäytös

Mielessä virkistäytymispäivä tai kenties ennakkonäytös? Vuokraamme tiloja muun muassa tällaisia yksityistilaisuuksia varten.

Lue lisää

Kokoukset, seminaarit

Kokoukset, seminaarit

Tarjoamme yrityksellenne loistavat tilat kokouksiin ja seminaareihin. Käytössänne ovat huipputeknologian AV-laitteet.

Lue lisää

Kokoustarjoilut

Kokoustarjoilut

Meiltä saat tarjoilut niin seminaareihin kuin kokouksiin tai koulutuksiin. Vaihtoehtoja on aina pienistä tarjoilukokonaisuuksista lounaspaketteihin.

Lue lisää
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien

Yritysleffalipuilla erotut joukosta!

 

Yritysleffaliput ovat loistava mahdollisuus tarjota työntekijöille, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille piristystä arkeen. Yrityslipuilla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa. Yrityslippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin.

Yritysliput ovat voimassa 12kk. Yrityslippu vaihdetaan kassalla haluamanne esityksen lippuun. Minimitilausmäärä yrityslipuille on 20kpl. Liput saat myös omalla logolla sekä tervehdykselläsi painettuna. Tällöin minimitilausmäärä on 100 lippua.

Yrityslippujen hinnat kappaleittain (sis. arvonlisäveron)

20 - 49kpl          9,00€

50 - 299kpl        8,90€

300kpl -->         8,20€

Tilaa yritysleffalippuja oheisella lomakkeella tai sähköpostitse: henry@cinemahouse.fi

  Koe ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä Kino Piispanristin elokuvanäytöksellä!

   

  Kino Piispanristi vuokraa elokuvasaleja myös yksityistilaisuuksia varten. Tämä on loistava idea esimerkiksi firman virkistäytymispäivää ajatellen. Tarjonnastamme löytyy kaksi erikokoista salia, jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia.

  Kinossa on mahdollisuus nähdä joko ohjelmistossa pyörivä elokuva tai nähdä ennakkonäytöksenä ensi-iltaan tuleva elokuva. Erotu siis muista ja tarjoa unohtumaton elokuvaelämys tilaamalla yksityisnäytös haluamastanne elokuvasta!

  Ja mitä olisikaan leffaelämys ilman leffaeväitä? Leffaeväät saatte tilattua kätevästi ennakkoon. Herkkucombojen hinnat näet alla.

   

  LEFFAEVÄÄT

  (Voimassa ennakkoon tilattuna koko ryhmälle.)

  1. Herkkucombo 1: Popcorn / snacks (1,4L) + juoma (0,5L)            4,5€

  2. Herkkucombo 2: Popcorn / snacks (2,9L) + juoma (0,5L)            6,5€

  Hinnat alv 0%

   

  Elokuvateatterisalin penkillä jaksaa istua pidemmänkin seminaarin alusta loppuun asti!

   

  Kino Piispanristin salit ovat  erinomaisia kongressi- ja kokoustiloja. Tarjonnastamme löytyy kaksi erikokoista salia, jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. Salissa 1 on 94 istumapaikkaa ja salissa 2 on 64 istumapaikkaa. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia.

  Salien huippuluokan akustiikka ja äänieristys takaavat toimivan ja häiriöttömän tilaisuuden sujumisen. Salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti.

  Pitkän seminaaripäivän kruunaa elokuvanäytös

  Kaipaatko leffaelämystä seminaarin lisäksi? Mieleenpainuva ja rentouttava tapa päättää tai aloittaa päivä on leffaesityksen yhdistäminen tilaisuuteen. Osallistujille voidaan joko järjestää oma näytös tai he voivat tulla elokuvateatterin normaaliin näytökseen. Elokuvanäytöksen alussa tai lopussa on mahdollista pitää tervetulo- tai esittelytilaisuus. Tarvittava tekniikka on saatavilla elokuvateatterista. Myös perinteiset leffaeväät saatte tilattua kätevästi ennakkoon.

  Tilavuokrien hinnat

  Hintoihin sisältyy: Videotykki, mikrofonit, internet-yhteys, tietokone, fläppitaulu sekä vesipullo kaikille osallistujille. Mahdollisista lisätunneista kustannamme erikseen.

                

            SALI 1             hinnat alkaen  240€                         

            SALI 2            hinnat alkaen  220€                      

   Pyydä tarjous ilta/viikonlopputapahtumasta

  Tarjoiluja kokouksen tai seminaarin yhteyteen? Kyllä onnistuu!

  Meiltä saat tarjoilut aina catering palveluista lounaspaketteihin asti. Voit valita itsellesi mieluisan kokouspaketin Yritysmyynti-sivujen osiosta "Kokoustarjoilut".

  Lisäarvoa kokouksiin, seminaareihin ja koulutukseen tarjoiluilla!

   

  Hinnat ovat voimassa ainoastaan kokouksissa, seminaareissa ja koulutuksissa,  ennakkoon tilattuna koko ryhmälle. Mahdollisista ruoka-aineallergioista tulee ilmoittaa erikseen. Hinnat eivät sisällä ALV:ia. Kino Piispanristi pidättää oikeudet muutoksiin.

  KOKOUSPAKETIT

  Kokouspaketti 1: Kahvi tai tee + sämpylä                                                                                                              7,40e / hlö

  Kokouspaketti 2: Kahvi tai tee + pulla                                                                                                                   6,20e / hlö

  Kokouspaketti puolipäivä: Kahvi/tee + pulla + sämpylä (sis. 2 kattausta)                                                           13e / hlö

  Kokouspaketti koko päivä: Kahvi/tee + pulla + sämpylä + runsas salaattilounas (sis. 3 kattausta)                     30e / hlö

  LEFFAEVÄÄT

  Herkkucombo 1: Popcorn / snacks (1,4L) + juoma (0,5L)           4,50€

  Herkkucombo 2: Popcorn / snacks (2,9L) + juoma (0,5L)          6,50€