Meistä

Tietoa yrityksestä

Tietoa meistä yrityksenä sekä käytettävissä olevista saleista. Meiltä löydät kaksi uusimman tekniikan sisältävää elokuvasalia, jotka eivät jätä kylmäksi.

Lue lisää

Saavutettavuus

Saavutettavuus

Autoilijoille meillä riittää runsaasti ilmaista parkkitilaa ja julkisella liikenteellä matkaaville reittiohjeet löytyy täältä. Lisäksi meillä on esteetön kulku.

Lue lisää

Liput ja hinnat

Liput ja hinnat

Hintamme näytöksiin vaihtelevat esitysajan ja päivän perusteella. Tiedot lippujen hinnoista, lahjakorteista ja sarjalipuista löydät täältä.

Lue lisää

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Etkö löytänyt vastausta etsimääsi? Täältä löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin!

Lue lisää
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien

Meistä

Kino Piispanristi on 100% suomalainen ja yrittäjävetoinen elokuvateatteri Kaarinan Piispanristillä. Toimintaa pyörittävät yrittäjät Henry ja Antti yrityksensä Cinemahouse OY:n kautta.

Cinemahouse Oy on saanut alkunsa vuonna 2015. Henryllä on pitkät juuret elokuva-alalla, sillä hänen perheensä on omistanut kiertävän elokuvayrityksen, jonka toimintaa Henry on koko ikänsä seurannut. Lopulta Henry lähti pyörittämään perheyritystä yksin, kunnes vuonna 2015 Antti tuli mukaan kuvioihin ja näin Cinemahouse Oy sai alkunsa. Ensi alkuun yritys kiersi ympäri Suomea, mutta idea omasta elokuvateatterista oli käynyt mielessä useaan otteeseen.

Vuonna 2016 Henry ja Antti löysivät sopivat tilat omalle elokuvateatterille Piispanristiltä. Vuonna 2017 Piispanristin Kino avasi ovensa, ja samaisena vuonna pojat löysivät lupaavat Kino Dianan tilat. Jo seuraavana vuonna kyseinen teatteri avattiin. Myös Kino Laitila on Cinemahouse Oy:n omistuksessa.

Cinemahouse Oy on kasvava kotimainen yritys, joka panostaa asiakaspalveluun ja toimii ihmisten lähellä. Yritys on mukautuvainen ja yrityksen omistajat ovat maanläheisiä ja tekevät työtään intohimosta. Cinemahouse Oy:n teatterit on otettu hyvin vastaan ja katsojamäärät kasvavat koko ajan.

 

Saleista

Kino Piispanristillä on 2 elokuvasalia. Salissa 1 on 94 istumapaikkaa ja salissa 2 on 64 paikkaa. Salien huippuluokan akustiikka ja äänieristys takaavat toimivan ja häiriöttömän elokuvaelämyksen. Salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Jalkatilaa on paljon ja penkeillä jaksaa istua pidemmänkin elokuvan ajan.

Näin saavut Kino Piispanristille

 

Meille saavut helposti niin autolla kuin julkisella liikenteellä. Kino Piispanristi sijaitsee aivan Piispanristin Prisman läheisyydessä. Autoilijoille meillä riittää runsaasti ilmaista parkkitilaa ja P-paikat sijaitsevat rakennuksen välittömässä läheisyydessä. Myös esteetön kulku on otettu meillä hyvin huomioon. Kino Piispanristin osoite on Jännekatu 2, 20760 Kaarina.

Julkinen liikenne tuo sinut aivan Kino Piispanristin läheisyyteen. Keskustasta pääset Fölillä meille reilu kymmenessä minuutissa. Kino Piispanristille kulkevat Fölin linjat 7, 801, 700, 701, 703-709. Tarkemmat aikataulut löydät Fölin nettisivuilta.

Linja 7 (Turku-Kaarina) lähtee keskustasta Aurakadun pysäkiltä T14. Lähimmäs pääset, kun jäät pois joko pysäkillä 6000, Piispanristi tai pysäkillä 6001, Kärkikatu. Molemmilta pysäkeiltä on kävelymatkaa Piispanristin Kinolle noin 150 metriä.

Linja 801 (Turku-Parainen) lähtee Turun linja-autoasemalta laiturilta 2. Lähimmäs pääset, kun jäät pois pysäkillä 6000, Piispanristi.Pysäkiltä Piispanristin Kinolle on kävelymatkaa noin 150 metriä.

Linjat 700, 701, 703-709 (Turku-Piikkiö) lähtevät Puutorin pysäkiltä PT5. Lähimmäs pääset, kun jäät pois pysäkillä 6000, Piispanristi. Pysäkiltä Piispanristin Kinolle on kävelymatkaa noin 150 metriä.

Liput & hinnat

 

Lippujen hinnat vaihtelevat viikonpäivän, elokuvan ja esitysajan mukaan 8-12€ välillä. Lippujen reaaliaikaisen hinnan näet Varaa liput-osiossa. Sarjaliput ovat edullinen vaihtoehto ja liput ovat voimassa kaikkiin elokuvanäytäntöihin sekä kaikkiin Kinon elokuvateattereihin.

Varatut liput maksetaan elokuviin tullessa. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Varaus on voimassa näytöksen alkuun asti, vaikka kassalla olisi ruuhkaa.

Sarjalippujen ja lahjalippujen hinnat

Sarjalippu 5kpl          48€

Sarjalippu 8kpl          69€

Lahjalippu 2kpl         23€

 

 

Jos et vielä löytänyt vastausta kysymykseesi, vastaus saattaa löytyä täältä!

 1. Onko mahdollista saada tietoon esitysajat pidemmän ajan päähän?
  Valitettavasti ei. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin, ja suunnittelemme aina maanantaisin esitysajat seuraavalle elokuvaviikolle.


 2. Millainen leffaherkkutarjonta teiltä löytyy?
  Meiltä löytyy kahvia erikoiskahveineen, erilaisia popcorneja, laaja juomavarasto, irtokarkkivalikoima sekä paljon muuta.


 3. Miten teille löytää?
  Piispanristin Kinolle pääsee helposti sekä autolla että julkisella liikenteellä. Autoilijoille meillä löytyy runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja. Fölillä saavuttaessa pysäkiltä on noin 150 metrin matka Kinolle. Lisätietoja saapumisesta löydät Info-sivun osiosta ”Saavutettavuus”.


 1. Käykö lahjalippuni tai sarjalippuni muualle kuin Kino Piispanristille?
  Kyllä käy. Lippumme käyvät kaikkiin Kinon toimipisteisiin, eli Piispanristin lisäksi Kino Dianaan ja Kino Laitilaan.


 2. Miten olette ottaneet huomioon esteettömän kulun?
  Meillä ei ole isoja kynnyksiä, jotka vaikeuttaisivat pyörätuolilla tuloa. Saleissamme on huomioitu pyörätuolit.


 3. Minkälaisia maksuvaihtoehtoja teiltä löytyy?
  Meillä voit maksaa:
 1. Miten liput saa varattua?
  Sivuiltamme osiosta ”Varaa liput” tai soittamalle meille.


 2. Onko teillä eläkeläis/opiskelija-alennuksia?
  Kyllä löytyy. Normaalihintaisesta lipusta hyvitämme -1€ eläkeläisille ja opiskelijoille.