Kino Piispanristillä aloitetaan heinäkuussa ooppera-  ja baletti esitykset valkokankaalla. Tarjolla on kattava kausi oopperaa ja balettia maailman suurimmista oopperataloista. Kaikki Kino Piispanristin oopperat ovat suomeksi tekstitettyjä joka helpottaa oopperan seuraamista. Lisäksi aitoa oopperatunnelmaa tuo korkealuokkainen väliaikatarjoilu.

Ooperakauden avaa To 27.7 Tosca

Giacomo Puccinin kuuluisin ooppera, Tosca, nähdään tällä kertaa Baijerin oopperan veret seisauttavana versiona. Kapellimestarina toimii Wienin sinfoniaorkesterin ylikapellimestari Fabio Luisi, ohjauksesta vastaa Luc Bondy ja päärooleissa todelliset maailmantähdet Karita Mattila, Jonas Kaufmann ja Juha Uusitalo.

Syyskauden 2017 eventit

To 27.7 Tosca
To 24.8 Taikahuilu
To 28.9 Prinsessa Ruusunen
To 30.11 Carmen
To 14.12 Pähkinänsärkijä

Kausiesite saatavilla pian!

Muita uutisia